Välkommen till medlemsdelen

Du som ser denna text är inloggad som medlem på webbplatsen. Att vara inloggad innebär bland annat att du själv kan bidra med innehåll, du kommer kunna läsa styrelseprotokollen, hämta Jaguar Times i PDF-format, ändra dina uppgifter i medlemsregistret/matrikeln. Dessutom kommer vissa artiklar bara kunna ses av medlemmarna.

Menyn överst på sidan

Hem – ett klick här tar dig tillbaka till startsidan.

Bli medlem – information om hur man blir medlem i klubben.

För medlemmar – under denna meny finns mer information om bland annat Försäkringslösningar, det går att Ändra matrikeluppgifter, Jaguar Times kan hämtas som PDF och det går att skriva egna artiklar som visas på sidan (se mer information om detta längre ned på denna sida).

Kontakt – behöver du kontakta styrelsen eller någon annan funktionär finns alla kontaktuppgiter här

Bilmodeller – här finns alla bilmodeller som Jaguar producerat presenterade. Tanken är att grundfakta om modellerna ska finnas här samt att innehåll som markerats med modellen ska listas på sidan så att man enkelt ska hitta det man är intresserad av.

Forum – tar dig till forumet, som har sin egen inloggning. Har du inte skapat ett konto där måste du göra det först för att kunna skriva något.

Klubbshop – ett klick här tar dig till klubbens shop hos företaget Felestad, ett nytt fönster öppnas

Gamla webben – tar dig till klubbens webbplats som den såg ut tidigare. Allt innehåll är inte flyttat än så saknar du något på denna nya webbplats kan det finnas på den gamla. Den gamla sidan uppdateras inte längre och kommer på sikt att försvinna.

Skriva egna artiklar

För att bidra med eget innehåll klickar du på menyn För medlemmar och väljer där Lägg till innehåll. Det finns tre innehållstyper: Artikel, Verkstadshandbok och Träffreportage.

 • Artikel kan handla om i stort sett vad som helst som har anknytning till klubben. Det kan vara en reseberättelse, recension av en bok, intrycken av en ny bilmodell…

 • Verkstadshandbok är en guide/instruktion för hur en reparation eller modifiering utförts, bilder som visar delar och moment och text som klart beskriver hur det hela utfördes. Dessa ska vara till hjälp för andra som behöver göra samma sak på sin bil.
 • Träffreportage är helt enkelt ett reportage i text och bilder från någon träff du varit med på.
 • Till varje text som skapas kan man ange vilken/vilka bilmodeller som berörs av innehållet. För Verkstadshandböcker måste minst en modell anges, för övriga är det frivilligt. Är det t.ex. en garageträff du skriver om där man gick igenom en viss modell är det lämpligt att ange den. Handlar det om en mer allmän träff tillför det kanske inte något att ange modellerna.

  OBS! Texterna granskas av webbredaktionen innan de läggs ut, så att du inte ser den text du just skrivit är normalt. Den kommer komma upp inom kort.

  Sidan är fortfarande under uppbyggnad så en del saker saknas och andra fungerar inte riktigt som de ska.

  Varmt välkommen till den "nya" webbplatsen.
  /Jan Ernefors (webmaster)

  Kommentera