Jaguar XJ6 3.2s – 94

Hem Forum Köp och sälj Jaguar XJ6 3.2s – 94

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Gustaf Gripenlöf Karlberg Gustaf Gripenlöf Karlberg 3 månader, 2 veckor sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17727

  Pris: 30 000 sek eller bud

  Miltal: 18 000

  Fler bilder på förfrågan.

  Högerstyrd Jaguar XJ6 3,2 av 1994 års modell säljes. Bilen är en av de sist byggda av XJ40-generationen och importerades till Sverige från England år 2013 som deltagare av Jaguarklubbens “Cheap-race”. Efter import är den endast sparsamt körd sommartid och avställd på vintern. S-paketet medför 5-ekrade 16-tumsfälgar, Maroccoröd lack och inredning med ljust läder, rosewood och röd golvmatta. Bilen har även ett ovanligt originaltillbehör – bromsdamssköldar lackerade i bilens färg som monteras innanför fälgarna och håller dessa rena.

  Mekaniskt sett fungerar bilen väl. Motorn går bra och växellådan växlar fint. All elektronik förutom höger bakfönster fungerar och AC:n blåser kallt. Bilen är däremot en bruksbil – inget utställningsexemplar – och har därmed diverse estetiska brister. De största av dessa är att innertaket måste kläs om, förarstolen är sliten samt att klarlacken har börjat släppa på taket. Röstmässigt har den dock klarat sig bra. Sammanfattningsvis är den en pålitlig och trevlig sommarbruksbil som är en bra kandidat för en rullande renovering.

  Under mina två år som ägare har bilen bland annat fått nya bussningar i länkarmar och krängningshämmare fram, samt ny generator.

  Utrustning

  Moroccoröd lack
  4-växlad automatlåda
  Ljust “magnolia” läder
  16-tum 5-spoke fälgar med original bromsdammsskydd
  Fungerande AC
  Originalstereo
  Farthållare
  Äldre dubbdäck som använts för avställning

  Tel: 0737578659 – skicka helst sms så ringer jag upp

  Mail: gustaf.gripenlof@gmial.com

  #17728

  Finns i Nacka utanför Stockholm

  #17890

  Priset är härmed sänkt till 25 000 kronor eller bud.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.