Bakluckan,hur fungerar det?

Hem Forum XJ – Series 1-3 Bakluckan,hur fungerar det?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Per Arvidsson Per Arvidsson 5 månader, 1 vecka sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16660
  Per Arvidsson
  Per Arvidsson
  Deltagare

  Min baklucka vill inte stanna i öppet läge. När jag vrider om låset öppnar den sig ett par centimeter,kan hålla den balanserad vid 20 cm men sen får jag tvinga upp den o använda ett stöd annars åker den ner. Är det bara fjädrarna som ska hålla den uppe eller saknar jag något? Kan ju vara dom som är utslitna samtidigt som jag tycker att det är dom som trycker tillbaka,är kanske utbytta till fel typ? Undrar även om hyllan på instrumentpanelen är olika mellan serierna,har ett kilformat glapp mellan hylla o sidopanelerna på mittkonsolen,är det så är jag spekulant på en hylla till en serie 2,söker även efter alla blanka ”plåtar” på mittkonsolen,hör gärna av er med pris,bilen har automat o eltaklucka. Mvh Per A

  #16665
  Gerry Winberg
  Gerry Winberg
  Deltagare

  Hej,
  Här har du en bild på gångjärnet.

  12080

  Det är fjädern som skall hålla luckan öppen och gör den inte det kan det vara att fjädern eller gångjärnet är felaktigt eller utslitet. Tyvärr så finns det inte nya att få tag på utan det blir tilll att köpa begagnat.

  MVH

  Gerry

  • Det här svaret redigerades 5 månader, 1 vecka sedan av Gerry Winberg Gerry Winberg.
  #16681
  Per Arvidsson
  Per Arvidsson
  Deltagare

  Tackar,då vet jag. Blir till att hitta ett par ”nya”/P

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.