Det Läckraste Verkstadsbesöket!

Far & son Brian & Isak Mårtensen. Dessa båda matlagniningsvirtouser ger os en rivstart på grillsäsongen!

Nu är det dags att jobba i verkstaden. Men denna gång byter vi ut motoroljan mot olivolja, konsistensfett mot smör, länkarmar mot revben. Dock behåller vi grillen. För nu skall vi på besök i en kulinarisk oas utanför Löddeköpinge, Fasangården.

Här tas vi emot av far & son, Brian och Isak Mårtensen. Brian är en välmeriterad kock liksom sonen Isak. Isak har nyligen kommit hem med gyllene medaljer från både VM och OS! Under ledning av dem så skall vi kasta oss ut i gastronomin. Temat blir grillning och grilltillbehör som vi skapar med säsongens råvaror. Vi håller till i det toppmoderna köket och uteköket (om vädret så tillåter). Vi avslutar med att avnjuta våra skapelser med utvalda viner.

Datum & tid: 24 april kl 18.30

Plats: Fasangården, Löddeköpinge

Pris för denna kväll matlagning inkl vinpaket 950 kr

Anmälan till: lennart.bengtsson@jaguarklubben.se. Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.