Ska du ut och resa i vår & sommar?

Varför då inte med Jaguarklubbens eleganta resekit som nu finns i klubbshoppen!
Logga in med dit medlemsnummer. Klubbshoppen hittar du under “Medlem”.
 
Snygg väska och necessär i stentvättad bomullscanvas med broderad SJK logga (necessär tryckt logo) och fina detaljer i konstläder som också bidrar till ett exklusivt intryck. Praktiskt utrustad med både handtag och axelband vilket är justerbart och anpassas lätt till den som bär. Ett rymligt skofack på ena kortsidan skyddar övrig packning från de skor du önskar att ta med dig. Utrustad med en kvalitetsdragkedja från YKK.
 
Väska: 54x30x21 cm. Necessär: 25, 5x17x10 cm

4 tankar om “Ska du ut och resa i vår & sommar?

        1. Hej Mats
          Om du är inloggad med ditt medlemsnummer så går du in under “Medlem” längst till vänster i menyraden i sidhuvudet. I den drop-downlisten hittar du shoppen längst ner. Under kategorin “Acessoarer” finner du resekitet.

Comments are closed.