I väntan på Jaguarsommaren 2019!

Nu är det dags!

Vi är på väg mot ljusare tider och har precis börjat det lovande Jaguaråret 2019.

Damma av din kamera som du har i mobilen. Filma vad du gör i väntan på att vårsolen skall få dig att öppna garageportarna och det är dags igen att låta katten komma ut och spinna på vägarna. Eller du kanske kör Jaguar året runt? Dela med dig vad det är du gör i väntan på Jaguarsommaren 2019.

Ta någon filmsnutt allt från några sekunders längd upp till en minut eller två. Berätta vad det är du gör och vad det är du visar på din film. Börja gärna med att ta en selfie och berätta vad du heter och vart du bor.

Mekar du? Putsar? Väntar på att få din Jaguar? Allt är värt att filma och dela med oss andra. Jaguarklubben finns i hela Sverige. Vi vill att hela Sverige skall visas. Hur aktiviteten är i ditt garage eller annan plats. Det är bara din fantasi som sätter gräns.

Tänk på att hålla mobilen liggande så att filmen blir i breddformat vilket ser bättre ut på film än höjdformat. Alla kan filma. Du behöver inte vara någon Steven Spielberg utan det fungerar jättebra att vara en Andersson, Pettersson, Lundström eller liknande.

Skicka filmen till: lennart.bengtsson@jaguarklubben.se. Gör det gärna via gratistjänsten www.filemail.com där man kan skicka stora filer. Vi samlar ihop filmerna vi får in och klipper samman dem till film. Vi ser fram emot ditt bidrag!

På filmen här kan du se några snuttar från förra årets film.