Fikaträff i Örebro 14/12-18

Är du intresserad av att delta på en fikaträff i Örebro?

Jag heter William von Perner och jag är klubbrepresentant för SJK i Örebro län. Jag är ny på denna post och skulle väldigt gärna vilja träffa andra klubbmedlemmar och jaguarägare/intresserade i Örebro (alla är välkomna oavsett varifrån i landet) och tänkte därför bjuda in alla intresserade till att delta på  en fikaträff. Tanken bakom det hela är att få träffa allt från medlemmar till de som kanske bara är intresserade av jaguar och allt där emellan! Förslaget är att vi samlas kl 11.30 på Bullvivans konditori på Restalundsvägen 1 i Örebro och bekantar oss med varandra samt inmundigar deras mycket goda tårtbuffé!

Parkerar gör man förmodligen enklast på Målgatan och den ligger bakom Sibylla restaurangen om man åker in mellan den och Preem.

Varmt välkomna!

William Von Perner

William von Perner

Grace, space and pace!

En tanke om “Fikaträff i Örebro 14/12-18

Comments are closed.