Inaktivering av forumkonton

Detta meddelande vänder sig främst till er som loggat in med andra användarnamn än ert medlemsnummer. Från och med nu fungerar det enbart att logga in med medlemsnummer eller e-postadressen som finns i medlemsregistret. Konton som “jaguardrottningen”, “berra”, “zyx987” fungerar inte längre.

Det har gått ut ett meddelande till alla som haft ett annat konto, det vi kallar forumkonto, som informerar om att detta skett. Tyvärr har många missförstått texten och trott att deras medlemskap i klubben stängts av – så är inte fallet. Medlemskapet fortsätter som tidigare och forumet är öppet för alla att läsa i, men enbart medlemmar kan skriva i det.

En av huvudorsakerna till denna ändring är GDPR, det regelverk som trädde i kraft i maj och som ställer stora krav på hur personuppgifter hanteras samt att det går att identifiera personer i olika register.

Klicka på denna länk för att få mer information om hur du skapar ett lösenord till ditt medlemskonto om du inte redan har gjort det. Vid problem kan du skicka ett e-postmeddelande till: webmaster@jaguarklubben.se så försöker vi hjälpa dig att komma in.