Ny medlemsmatrikel våren 2019!

NY MATRIKEL TILL VÅREN 2019

I vår strävan om att värna vår allas miljö och utifrån klubbens hållbarhetspolicy har styrelsen beslutat att den tryckta matrikeln under 2019 ska beställas genom att medlemmarna själva gör ett aktivt val genom att klicka i en ruta i medlemsregistret.

2017 års tryckta matrikel skickades ut till samtliga medlemmar som inte hade gjort ett aktivt val att ladda ner den som en PDF-fil. Nu bestämmer du själv om du vill ha en tryckt matrikel i brevlådan eller få dem som en nedladdningsbar PFD-fil.

 

Gör så här för att beställa din matrikel och få den hemskickad till brevlådan, alternativt själv ladda ner den som PDF.

Öppna medlemsregistret via Ändra Matrikeluppgift, som du når via menyn Min Sida när du loggar in på hemsidan, www.jaguarklubben.se. Där kan du välja om du vill ha en tryckt matrikel i brevlådan eller om du vill ladda ner den själv.

Alla medlemmar kan när som helst ladda ner en aktuell matrikel i PDF- format via medlemsregistret. Du kan givetvis också när som helst under året ändra dina personliga uppgifter och biluppgifter på samma sida vilka sedan kommer att uppdateras i medlemsmatrikeln.

 

Kom ihåg – Inget aktivt val, ingen matrikel i brevlådan!

Självklart kan du, om du ångrat dig och vill ha den hemskickad, beställa den på samma sätt som ovan, men markera ”tryckt matrikel”.

Se till att dina uppgifter är aktuella genom att redan nu ändra t ex adress eller biluppgifter!

Behöver du hjälp med att ändra dina uppgifter hör du av dig till medlemsansvarig –

Kenneth.pettersson@jaguarklubben.se eller 070 – 6001668

Instruktion i bilder: