Sökes: Medarbetare till webbsidan

Det här är en av Jaguarklubbens viktigaste informationskanaler och för många den första kontakten med klubben.
Vi behöver hjälp med att hålla webbplatsen uppdaterad och fräsch och till det behöver vi din hjälp. Hjälp behövs både med tekniken bakom som innehållet på sidan. 
Vi söker nu personer som kan skapa innehåll till sidan. Det kan handla både om nyhetsbevakning och om olika slags artiklar eller annat innehåll. Det finns inga krav på att man måste skapa en viss mängd innehåll per månad. Är du intresserad av att hjälpa till med att skapa innehåll så hör av dig.

Vi behöver även hjälp med tekniken bakom sidan, så kan du lite om PHP, CSS och WordPress är du rätt person. Du behöver inte vara fullärd inom dessa områden men ha ett intresse och klara av att skriva lite kod. För att det ska hinna ske någon utveckling är det bra om du kan lägga åtminstonde 4-8 timmar per månad på detta, ibland kan det behövas lite mer och ibland mindre.

Som med allt arbete i klubben sker detta helt ideellt.

Skicka dina frågor och/eller intresseanmälan till webmaster@jaguarklubben.se