Filma Jaguarklubben!

Jag vill att ni tar era mobiler och filmar vad som händer i era garage eller i andra Jaguarsammanhang. Tanken är att vi skall klippa hop en film som visar vad som händer när det inte är sommar och strålande sol. Håller du på att renovera? Polera? Montera? Dricka kaffe? Sitta och sukta vid en affisch av en E-Type eller annan Jaguarklassiker? Du är kanske ute och kör i snön med en Jaguar? Ämnet är väldigt fritt för din fantasi

Enkelt uttryckt: ta din mobil och filma din Jaguarvardag.

 

Viktigt att tänka på: Håll mobilen liggande så filmen blir i liggande format. I början så berätta vad du heter, bor och i vilket landskap. Här får du gärna vända kameran så att du själv syns. När du (eller din kompis) sedan filmar så berätta vad det är vi ser på filmen. Filmen får vara 1-2 minuter lång men inte längre.

Skicka filmen till: lennart.bengtsson@jaguarklubben.se. Via www.sprend.com. På sprend kan man skicka stora filer som inte eposten klarar av. Tjänsten är gratis om du bara skickar enstaka filer.

Din filmsnutt vill vi ha senast 8 mars. Vi väntar med stor spänning och nyfikenhet på DIN film. Lycka till!