Julevent på Joe’s Garage!

I  måndags var det årets sista träff på Joe’s Garage som var, som vanligt,  mycket välbesökt med  150-tal besökande personer under eventet. Långväga besökare  kom både från Göteborg, Småland och en av de mera långväga var Peter Nordgren från Östergötland.  Han passade på att göra reklam om kommande sommarmötet 2018 som går av stapeln i Vadstena.

Mötet började redan kl. 15  på eftermiddagen och  Joe’s  serverade både glögg, pepparkakor och framåt kvällen kom Lucys och serverade  en mycket uppskattad Janssons med tillbehör.

Björn hade fått dit en ung “Joe Labero”  som imponerade med sina trollerikonster under kvällen och det skapade lite huvudbry för oss om hur det kunde gå till !

Till kaffet hade Lasse ordnat fem tårtor med imponerande Jaguarmotiv till klubbens 45-års jubileum.  Allt var naturligtvis väldigt uppskattat och de flesta faten blev tomma !

 

Vi alla är väldigt tacksamma för detta engagemang Björn, Staffan, Anders med personal har för Jaguar och Jaguarklubben och de träffar de är med att  arrangerar för oss.

Nästa möte blir den första måndagen i februari, 5/2,  2018 och då som vanligt kl. 19.oo.

 

 

Björn, Anders o Staffan hälsar välkomna

 

 

Jultillbehör i mängder

 

 

Långbord i bilhallen

 Trollerimästaren Algot Klang

 

 

 

 

 

Algot med assistent Jan-Erik

 

Peter och Micke.

 

Lasse med 45-års tårtorna!

 

 

Vilken engagerad konditor som gjorde tårtorna !

 

Alla ville vara först på tårtorna !

 

Anders var lite privilegierad med en egen “Fiat 850” tårta !

 

Festen slut ! Bilen överlevde med minsta marginal !