Skruvat & Klart i Bollnäs

Lördagen den 15 juli var det åter en stor bilträff vid Långnäs i Bollnäs. Ett brett motorprogram i strålande väder. Förutom att beundra alla bilar så bjöd arrangörerna på bland annat, hastighetsrace med klassiska mopeder, bilkörning på två hjul av en ung tjej. Hon blir tuff i trafiken när hon blivit gammal nog att ta körkort. Ville man se området från ovan, så fanns möjligheten att åka med två sjöflygplan. I bakgrunden hördes hela tiden ett stabilt komp från några tändkulemotorer.

Jaguarklubben hade sitt tält med fika på bästa plats. Ylwa och Tage var tältvärdar och AnnMarie och Taisto hade med sina gamla kontakter ordnat platsen. Taisto som under många år kört ortens bärgare är välkänd bland bilmänniskorna. När man i sin ungdom åkte med Svenska och Tyska bilar, så hände det då och då att vägen var för smal och Taisto fick komma till undsättning. Numera med Engelska fordon så är kontakten med bärgare mera sällsynt . . . .