Upprop – hur låter Jaguarklubben?

I den digitala eran så använder vi också multimedia i vår kommunikation via nätet. Vi kompletterar vår vanliga kommunikation som består av text och bilder med video och vem vet, kanske vi även ger oss in i Podvärlden? Därför ställer vi frågan till alla medlemmar: Hur låter Jaguarklubben i en ljudillustration? En väldigt öppen fråga. Du kan bidra med allt ifrån att komma med förslag på låtar, musikgenrer till att själv komponera en ljudslinga eller jingel.

Skapar du en jingel eller bakgrund av egenproducerat material som Jaguarklubben sedan använder t ex i ett filmklipp på Facebook eller Youtube, så belönas det med ditt namn samt den stora äran att publiceras. Jaguarklubben förbehåller sig rätten att använda insänt material.

Skicka dina förslag och bidrag till: lennart.bengtsson@jaguarklubben.se