MHMT 2017

MHMT 2017

Söndag den 4 juni kl 11.00 small kanonen på Vadstena slott det blev startskottet på etapp 1  på Mona Hillman Memorial Tour 2017 med 22 fordon och 47 personer, redan efter 5 min hände en tråkig händelse som fick lite smolk i bägaren, personen mår bra idag. Vid Ulrika blev det bensträckare, vidare till Åtvidaberg Golf restaurang för lunch. Mot Söderköping Brunn för övernattning. Etapp 2 den 5/6 går mot Stegeborg och dess fästning och färden går vidare på fantastiska vägar till Mem och lunch i Norsholm. Vidare runt Sjön Roxen och Borensberg till målgången i Vadstena för grill på Bengtssons veranda där avslutas denna fantastiskt trevliga tradition.

MHMT 2017 LONG DISTANCE AWARD gick till Pelle o Elise Norberg.

MHMT 2017 IN SPIRIT OF MONA gick till Håkan Wasen för sin hjältemodiga insats etapp 1.

TEXT    Morgan Bäckstrand

FOTOGRAF  Jan Basilius

 

 

 

2 tankar om “MHMT 2017

Comments are closed.