Sommarmötet på Joe’s Garage !

Så kom dagen  för  Joe’s Garage årliga sommar event som även avslutar säsong för klubbmöten vi haft under vinterhalvåret.

Som vanligt var det ett blandat program som passade både för stora och små men huvudinriktningen är förstås fordon i allmänhet och Jaguar i synnerhet.

Det kom även några andra rariteter dit som MGA, Morgan och Salmson !  En trettiotalsbil tillverkad i London i några hundra exemplar där det inte finns många kvar  av i dag. Som ägaren sa är det inte lönt att åka på märkesträff då han lär bli tämligen ensam!

Lite speciellt var att jag blev kontaktad av en Jaguarklubbsmedlem som ville komma och delta i våra träffar i helgen. Det ovanliga var att frågan kom från Dmitry och Natalia  Merkuiova från Ryssland. De är medlemmar i  Moskva-avdelningen av “Jaguar Club Russia”.  De körde med sin X300 via Nynäshamn, Småland ner till Furulund. Mycket imponerande. Det kommer mer om deras resa senare.

Kvällen avslutades med grillning på kvällen  som Lucy’s Dinner med den äran.

Tipspromenaden

Joe’s Bilar uppställda
Vacker Mk X
Några “Icke-Jaguarer”
Sällsynt nummerplåt i Furulund !
Intresset var stort.
Klubbtältet var populärt
En låååång Daimler
Ryskt besök
Jens berättade