Klimatkompensera din Jaguar!

Nu kan du enkelt klimatkompensera din Jaguar och köra med gott samvete. Genom Jaguar Land Rovers miljösamarbete kan vi nu i Jaguarklubben erbjuda ett enkelt sätt att klimatkompensera våra Jaguarer. I Klubbshoppen finns nu värdebevis att köpa. 100 kr klimatkompenserar 400 mil för en V8. Med värdebeviset följer även en dekal som visar att bilen är miljökompenserad.

Logga in på www.jaguarklubben.se och gå in under medlem där du väljer klubbshop. Där under rubriken “För bilen” finner du klimatkompensationspaketen. Mer om klimatkompensationen finns på: www.climatecare.org

5 tankar om “Klimatkompensera din Jaguar!

    1. Jag fick min dekal häromdagen. Den var lien och försiktig men ganska lagom tycker jag
      (Tycker att 45 års dekalen var alldeles för stor och blir inte långlivad på min bil utan ersätts nu av Klimatdekalen

      Förutom att kompensera för att vi kör klimatpåverkande bilar tror jag att det är en bra signal till folk som tittar på våra skönheter. “De här människorna gör rätt för sig”. Kanske man till och med kan minska risken att nån Klimat-ligist “nycklar” bilen.

Comments are closed.