Sommarmötet 2017

Sommarmötet fullbokat, anmälan kan inte längre göras!

I år ska Sommarmötet hållas i Sundsvall, i närheten av Sveriges Geografiska Mittpunkt och vi ser fram emot att få visa er det bästa av det mesta.

Högst upp på berget, 240 meter över havet där vägen slutar ligger Hotell Södra Berget. Med en magnifik utsikt över Sundsvall och fjärden, samt inte minst den nya Sundsvallsbron, är Hotell Södra Berget ett av Sveriges modernaste hotell med stora ytor för allehanda nöjen, eller som de själva hävdar ”Där vägen slutar – börjar äventyret”.
Årets Sommarmöte kommer till stora delar att hållas i och omkring Hotell Södra Berget och inleds naturligtvis på fredagen med den traditionsenliga ”Concours d’Elegance”. På fredag kväll dukas det upp för en grillafton samt underhållning med stark Jaguaranknytning. Håll i dig för då blir det åka av!
På lördag morgon väcker vi katterna i gryningen och tar dem nedför berget för att rasta dem i Mitt-Sverige-Rallyt. För i motsats till Hotell Södra Bergets devis, så är det ju så med oss Jaguarägare att ”Där vägen börjar – börjar äventyret!”
Väl tillbaka efter denna utflykt i varierad Norrlandsmiljö väntar galamiddag inklusive en underhållning som det kommer att talas länge om i Jaguarkretsar (och i andra kretsar med, för den delen). Slutligen, för er som inte fått nog innan vi alla vänder Leapern hemåt, så erbjuder vi på söndagen en guidad tur i Sundsvalls unika stenstad som avslutas med lunch på det anrika Hotell Knaust! OBS! Stadsvandring med efterföljande lunch är tyvärr redan fullbokad!

Så vare sig du kommer söderifrån eller norrifrån – i år är det lika långt för alla och alla är lika välkomna!


NYHET!

Som ett tillägg till sommarmötesprogrammet har vi nu det stora nöjet att presentera följande:  Under tiden concours d´elegance genomförs det vill säga  fredagen den 11/8  kl. 15 – 17  har hotellet erbjudit oss ett paket i första hand riktat till medföljande damer med en visning av hotellets spa samt en presentation av diverse hudvårdsprodukter med mera.

Detta paket är kostnadsfritt men kräver dock separat föranmälan senast 4 veckor innan ankomst.

Anmälan till Åsa Fridholm  Bölevägen 48  853 57  Sundsvall   asa@fridholm.st