Höstmöte 15-16 oktober

Årets bästa möte? Ja, kanske det, många av oss tyckte nog att det här var ett höjdarmöte med mycket energi och fulladdat med idéer om hur vi ska göra klubben ännu mer attraktiv.

Inriktningen på helgens övningar i form av grupparbeten var framtagna av Stefan Evholt och Keith Sivenbring. En del av mötets fokus låg på viktiga frågor som-

 

Hur ska vi vara attraktiva för nya potentiella medlemmar?

Återväxt inom KR (klubbrepresentanter)

Jag lovar att det var full koncentration vid varje grupp och bord, som var för sig, bearbetade frågorna och sedan fick redovisa förslagen till församlingen. Efter mycket tankemöda och engagemang samlades vi i restaurangen för en härlig middag tillsammans med likasinnade.

Måste säga att jag känner mig otroligt privilegierad som får vara med i ett sånt här härligt gäng, bolla idéer, komma med förslag och påverka. SJK räknas faktiskt till landets fjärde största bilklubb enligt MHRF som också hade övningar i närliggande lokaler hela lördagen. Mycket nördar var det…

Det här är mitt första inlägg på nya Forumet och det tack vare Janne Ernefors vår webmaster som visade oss hur enkelt det är att göra ett inlägg. Nästa gång kommer jag att lägga in en bild också.

Tack alla kamrater för ett supermöte att ha i sinnet nu när det börjar bli tråkigt mörkt!

Kenneth Pettersson

Medlemsservice