Entusiastbilträff i Lindesnäs, Nås 10 sept

Entusiastbilträffen i Lindesnäs hölls på lördagen 10 sept. för andra året.
Vädret i år såg på förmiddagen lite hotande ut, vilket troligen skrämde en del entusiaster att ta ut sin pärla och köra till Lindesnäs Herrgård, där vi hade program kl 11-14. När klockan närmade sig halv tolv hade dock ett 40-tal bilar mött upp och stämningen var god mellan både Europeiska och USA-bilar.  Äldsta bilen var en Nash från 1932 i fantastiskt skick. Några Peugeot 203 från mitten av 50-talet, MG Magnette, Autsin Heley 100, och sedan 6 medlemmar från Jaguarklubben med bilar från 1963 – 1998 i olika storlekar, alltifrån XJS – Mk 10, var några av bilarna som tilldrog sig mycket intresse. Mycket folk kom och många gav sig ut på tipspromenaden med kluriga bilfrågor. En vinnare med alla rätt både på frågor och närmast antalet skruv i en glasburk korades förutom övriga priser som delades ut till äldsta bil, längsta resa m.m.
Herrgården hade laddat upp med nybakat bröd och levererade räkmackor allt vad man orkade till hungriga förare och alla var eniga om att träffen skulle upprepas om ett år igen.

dscn5079 dscn5080 dscn5088 dscn5089