Jaguarlars 21 aug

Parkeringen
Parkeringen
Trevligt på altanen
Trevligt på altanen
Trångt vid grillen
Trångt vid grillen

Efter en regnig natt och dimmig morgon klarnade vädret upp lagom till träffen hos Jaguarlars i Lastad. Ett 20-tal Jaguarer hade hörsammat kallelsen, om det var löftet om den tyska korven som lockade eller om det var nyfikenhet på Jaguarlars och på vad han hade att erbjuda vill jag låta vara osagt. Trevliga människor i trevliga bilar gör trevliga sammankomster och så blev det här också. Det minglades, byttes historier och utflyktstips. Några av deltagarna hade köpt bil av Jaguarlars tidigare och bara det att de kom på träffen indikerar att de var nöjda med den bil Jaguarlars sålt till dem. Korven, ja det var så mycket kött i den att den nästan blev lite kärv. Men, ack så god. Vi ser fram emot att få komma tillbaka en annat år.