Allsång och bilutställning

Mark VII 1954
Mark VII 1954
De två närvarande Jaguarerna
De två närvarande Jaguarerna
Vy över allsångsscenen
Vy över allsångsscenen
Bo Liljedahl
Bo Liljedahl
Tongivarna
Tongivarna

Den 16 augusti var det premiär för en aldrig tidigare gemensam aktivitet. Allsång och bilutställning! Kunde det bli något? Vessigebro Samhällsförening tog kontakt med Svenska Jaguarklubben och Hallands Fordonsveteraner och bjöd in till denna kväll. Framförhållningen var inte så lång så de enda media som fanns tillgängliga för att sprida informationen var via hemsida och mail. Ett 30-tal bilar dök upp och det gjorde också solen, som värmde skönt. Av dessa ca 30 bilar var, skam till sägandes, bara 2 Jaguarer. Men vi var 6 personer! Tydligen är denna typ av aktivitet inte något som faller Jaguarägare “på läppen”. Av de som kom var eventet uppskattat, så här skrev Olle Nilsson “Tack för inbjudan till allsången på gurkbänken. Det var en magisk kväll och extra synd att inte fler jaguarägare uppmärksammat kallelsen. Vi njöt däremot extra av fika och underhållning.” Olle har tagit de bilder som bifogas detta träffreportage.