Information om inloggning

Läs detta innan du försöker logga in första gången!
Här finns även information om hur du kan utnyttja Facebook för att logga in lättare.

Webbsidan har genomgått en del stora förändringar. Vi har bytt det system som skapar själva webbplatsen vilket medfört att samtliga lösenord slutat gälla – det gick inte att överföra dem från det gamla systemet till det nya.

Innan första inloggningen behöver du begära ett nytt lösenord genom att klicka på “Glömt lösenord” (1) och där ange ditt medlemsnummer (2). Det skickas då direkt ett e-postmeddelande till den e-postadress som finns i medlemsregistret. Klicka på länken i meddelandet och följ instruktionerna på skärmen. När ett lösenord har skapats går det bra att logga in.

sjk-login

Kommer det inte ett meddelande inom 15 minuter är det sannolikt fel e-postadress i medlemsregistret. Skicka då ett meddelande till info@jaguarklubben.se och be att de uppdaterar din profil med aktuellt e-postadress.


Facebook-inloggning

För att slippa ange medlemsnummer och lösenord vid inloggning kan du koppla ihop ditt konto här på jaguarklubben.se med ditt konto på Facebook. Se PDF-filen nedan för en detaljerad instruktion om hur detta går till.

 Logga in med Facebook