Sommarträff på Joe’s Garage

Årets stora Jaguar-event på Joe’s sker första lördagen i Juni och även i år skedde det i strålande sommareväder.  Lite orolig för vädret kanske var “för bra” men parkeringarna blev fullbelagda med väldigt många besökare kom.
Danska Jaguarklubben var inbjudna kom med en delegation på tjugotalet bilar. Underhållningen i år gick i sextiotalstil med autentiska musikfiler, även med reklam, från sextiotalet och dåvarande piratsändaren “Radio Syd”.
En tropp med säckpipsblåsare spelade för oss och Lucy’s Raisingteam brände bakdäck med sina driftingbilar. Riktigt gamla bilar var också på plats med en Horseman från 1908 och Sveriges äldsta registerade bil, bör kanske kallas fordon för det liknar mest en motoriserad hästvagn.
Grillafton på kvällen med över 100 personer avrundade den trevliga dagen på Joe’s Garage.

Underhållning
Underhållning

DSC_2995%20b[1]

Fiat foto
Fiat foto
Klubbtältet
Klubbtältet

DSC_3012[1]

Drifting
Drifting
Fransk klassiker
Fransk klassiker