Månadsträff i Mellannorrland

Tisdagen den 26/4 var det åter dags för månadsträff och “järngänget” samlades i klubblokalen än en gång. Glädjande var en tangering av ” all time high ” beträffande träffdeltagare och även denna gång hade vi det stora nöjet att hälsa nya medlemmar välkomna. Gäst för kvällen var Stefan Åberg från Bilhuset i Bergeforsen som presenterade sitt företag och höll föredrag om plåtbearbetning och lackering samt visade sina produkter . Efter det traditionella “fikat” var det dags för “Patrics Corner” där Jaguars racinghistoria från 50-talet fram till idag presenterades i en fartfylld kavalkad och intresset framför allt hos de “nyaste” medlemmarna var synnerligen stort. Träffen avslutades med en liten “sammankomst” på parkeringen där det kunde konstateras att “finkatterna” började krypa fram ur vinterförvaringen och visa upp sig från sina bästa sidor.