Månadsmöte i Gävle

Color Glo i Gävle var plattsen vi träffades hos.

Vi fick ett varmt välkomnande och trevligt bemötande av Tomas och Joakim. De visade oss vilka möjligheter de kan erbjuda som omfattar det mesta för att reparera och snygga till skinn, galon, tyg, instrumentbrädor m.m.

Ett tips är att ni använder www.colorglo.se som information. Angående reparationen av sätet så började de med att ta bort limrester som använts tidigare. Ni ser på bilderna att det var extra svårt eftersom det är hål i skinnet för kylningen från fläktarna i sätena. Helt fantastiskt, vi trodde inte att det skulle bli så bra. OBS! bilderna tagna med stark belysning inne i bilen.Återkommer med bilder på reparation av ett brännhål i ett tygsäte.

 

Reva i förarsätet
Reva i förarsätet
Halvvägs i reparationen
Halvvägs i reparationen
Intressant information från företaget under fikat
Intressant information från företaget under fikat
Göra nya hål
Göra nya hål
Det färdiga resultatet
Det färdiga resultatet

Visa upp medlemskortet från Jaguarklubben så får du rabatt!

Ring gärna mig om ni vill ha mer information om träffen!
Boris 070-5155651