Skållareds Marten 16 april

Lördag den 16 april 2016 Regnet hängde i luften och väderlekstjänsten var inte hoppfull men vi hittade Klart.se och de lovade sol hela dagen och helt plötsligt bestämde vi oss för att de spåmän som denna adress hade anställt var de vi skulle lita på.

Vi träffades tillsammans med ett gäng från Hallands Fordonsveteraner vid Medborgarhuset redan klockan 8 på lördagsmorgonen för att under gemensam ledning köra till Skållareds Marten intill Älekulla by i Marks kommun. Resan gick längs vackra halländska småvägar och tog ganska exakt 1 timma. Väl framme blev vi väl mottagna och visade till en egen parkering. Vi fick också varsin biljett som vi kunde byta till kaffe och våffla/smörgås eller korv med bröd.

Flaggan sattes upp, informationsmaterial lades fram på bordet tillsammans med ett antal Jaguar Times, som klubbrepresentant får jag extratidningar och de delar jag ut på träffar till personer som är intresserade av klubben.

Vi var 5 tappra Jaguarägare som trotsade väderspåmännens propåer och vi gjorde rätt  – det regnade inte! Men det var heller ingen sol.

Jaguaren, en Mark VII från 1954 samsas med utrymmet tillsammans med en Mercedes 170S från 1951
Jaguaren, en Mark VII från 1954 samsas med utrymmet tillsammans med en Mercedes 170S från 1951