Månadsträff SJK Mellannorrland

Tisdagen den 22/3 träffades Sundsvallsgänget i klubblokalen för årets tredje månadsträff. Gäster för kvällen var Lars och Håkan från OPUS – bilprovning i Timrå som redogjorde för gällande regelverk och svarade på frågor från en synnerligen frågvis samling “Jaguarnördar” !!

Gästerna verkade trivas väldigt bra och blev väldigt förtjusta när garagevandring på Timrå Classic Garage företogs (genuint bilintresse alltså). Efter fikat var det dags för “Patrics Corner” där den eminente herr Sahlin sammanställt ett material om historien bakom XK 120 – 140 och 150. Detta förevisades deltagarna som också kunde tillgodoräkna sig expertkommentarer från vår modellrepresentant för dessa modeller Thord Kristensson samt från Bjarne Svendsen som också besitter stor kunskap om XK – bilarna.

Träffen avslutades och våra gäster tackades för sin insats.