Månadsträff SJK Mellannorrland

Tisdagen den 23:e februari träffades det glada Jaguargänget i klubblokalen för årets andra månadsträff. Verksamhetsplaneringen i allmänhet och samarbetet med Jämtlandsgänget i synnerhet behandlades med gott resultat. Rapport från “concourkommite’n” föredrogs av Bjarne och innehållet diskuterades flitigt i församlingen. Kul med intresserade medlemmar !! Dagens variant av “Patrics Corner” presenterade filmatisering av “världens dyraste Jaguarbygge” det vill säga Jaguars egen nyproduktion av ett antal klassiska C-type racers i begränsad upplaga för utvalda kunder. Kostnaden för en bil landade i storleksordning en miljon pund så det krävdes viss kapitalstyrka för ett förvärv. En serie på endast 6 bilar skulle produceras. “Synnerligen exklusivt” eller hur !! Träffen avslutades med inspektion av nyförvärvade Jaguarer på parkeringen utanför klubblokalen. (Antalet katter i församlingen ökar stadigt)!!