Cheaprace dag 6

Cheaprace är nu mycket nära målet.
Alla bilar har nu tagit sig till Kongens Lyngby i Danmark. De flesta poänggivande deltävlingar är avklarade och deltagarna börjar slappna av. På vägen till dagens mål passerade vi Ole Sommers Motormuseum. Här finns över 60 bilar, de äldsta från början av 1900-talet och de yngsta från 1970-talet. Märken som Alfa Romeo, Maserati, Renault, Volvo, Jaguar m.fl. Här finns SS1, SS100, en av de få D-type som finns kvar, Mk V, MK IX för att bara nämna några. Ole Sommer har även utecklat några egna bilar som också fanns i utställningen. Ett riktigt paradis för den som gillar äldre bilar.

När merparten av teamen hade anlänt till hotellet öppnade team FaroZon baren i sin Daimler limousine. Här bjöds på vin, öl, whisky och diverse tilltugg. Stämningen mellan alla deltagare var på topp. De flesta åt middag på hotellet och efter det fortsatte minglet band bilarna.

Imorgon är det målgång vid Barsebäck golfklubb klockan 12:00 och resultatet av tävlingen kommer tillkännges.