Torsdagsträffen i Veddige

dsc_40441 dsc_40481 dsc_40471 dsc_40491Det var torsdag eftermiddag, solen sken och nosen på Jaguaren var ställd mot Veddige och Torsdagsträffen. En träff som går av stapeln varannan torsdag (jämna veckor) under sommarhalvåret och som har funnits en längre tid. Träffen är öppen för alla bil och MC entusiaster, mest aktiva har de med amerikanska bilar varit men nu har även Svenska Jaguarklubben fått en egen yta, där vi kan ställa upp våra Jaguarer bredvid varandra.

Redan när jag rullade in på parkeringen så fanns där 7 stycken Jaguarer fint uppradade och snart ökade antalet till totalt 12 stycken av olika modeller och från olika år.

Samtidigt som vi gick runt och tittade på alla fina bilar så köpte vi nybakade goda kakor, kaffe, korv med bröd och dricka till mycket bra pris. Plötsligt så hade tiden sprungit iväg och det var dags för lottdragning på de lotter som alla fick vid ankomsten. Vi vann inget denna gång och en stund senare så var det dags att åka hemåt, en trevlig kväll i Veddige dit vi garanterat återkommer.