Exklusiva Jaguar-filmer

I ett exklusivt samarbete med Discovery Channel har Svenska Jaguarklubben nöjet att erbjuda sina medlemmar högkvalitativ hjulunderhållning!

SJK har fått tillgång till Discoverys Channels Jaguar-relaterade material. Ni har säkert sett Wheeler Dealer, programmet där Mike Brewer och Edd China letar upp och renoverar diverse intressanta bilar. SJK har självfallet valt att plocka ut russinen ur kakan, det vill säga de avsnitten där våra favoritvagnar behandlas. Dessa kommer släppas successivt under våren/sommaren. Det godis som räcker längst är ju som bekant godast.

Först ut är dock ett rykande hett avsnitt ur en annan serie, How It’s Made: Ultimate Dream Cars. Avsnittet visar tillverkningen av Jaguar F-type och är så färskt att det inte ens haft premiär på alla marknader ännu. Materialet kommer av rättighetsskäl finnas tillgängligt för streaming via medlemsdelen av klubbens hemsida efter inloggning.

Genom att materialet är lågupplöst är det tillgängligt även för dig som inte har den snabbaste uppkopplingen. Vi rekommenderar att man använder sig av ett lite mindre fönster när man tittar. Tappa upp ett glas av favoritdrycken, ta med det och datorn ut i garaget och sätt dig i din vagn och avnjut avsnitten. Den bästa av egentider.

Glad Påsk önskar Styrelsen och klubbens alla övriga funktionärer!

OBS! För att kunna se filmerna måste din webbläsare ha stöd för HTML5, vilket de flesta moderna webbläsare har.