Månadsträff SJK Mellannorrland

Höstens fjärde och sista månadsträff hade temat bilvård och medlemmarna inbjöds till Kirres bilvård i Sundsvall för en kväll med mycket tips om lackbehandling , rekonditionering , polering och framför allt en trevlig samvaro.

Kirres bilvård är ett gammalt välrenommerat företag i Sundsvall , med egna lokaler bestående av tvätthall , stor hall för polering och rekond samt en trevlig liten cafeteria / utställningshall , vilken tilldrog sig stor uppmärksamhet från medlemmarna.

Extra glädjande med träffen var att uppslutningen var “all time high !!” med 20 deltagare trots ganska bistert vinterväder. En viss julstämning infann sig vid fikat , där som komplement till de traditionella skinkmackorna nybakt saffransbröd serverades.

Ett stort tack till Kirre och hans personal som verkligen satte guldkant på kvällen samt ett stort tack till medlemmarna för det gångna året.

kirre21

Text: Benny Lodin.     Foto: Olof Uhlander.