Sommarmötet 2012

Jubilerande sommarmöte

Sommarmötet 2012 förläggs till Aronsborg i utkanten av Bålsta. Under sommarmötet, som pågår 10-12 augusti, firas också klubbens 40 år.

Knappt har vägdammet efter årets sommarmöte på Öland lagt sig förrän det är dags att börja planera inför nästa års möte. Sommarmöteskommittén har, när du läser detta, redan hunnit träffas ett par gånger för att genomföra grovplaneringen.

Ett är i alla fall klart. Mötet äger rum helgen 10-12 augusti på Aronsborgs konferensanläggning vid Mälarens norra strand. Anläggningen har gott om plats och det kanske behövs eftersom klubben nästa år firar 40 år – något som kommittén givetvis uppmärksammar. Att Skokloster ligger inom räckhåll är därför ingen slump.

Anmälningsblankett och mer information om vilka arrangemangsalternativ som kommer att erbjudas återkommer vi till i klubbtidningen Jaguar Times och på klubbens hemsida www.jaguarklubben.se under våren när programmet är spikat.

Förslagslåda

Har du några idéer eller förslag som du tycker att sommarmöteskommittén borde ta i beaktande? Tveka inte att höra av dig till sommarmöteskommittén på sm2012@jaguarklubben.se.

Text: Anders Nordner

Foto: Aronsborg