Inbjudan till träff vid Almare stäket söndagen den 21 aug

Välkomna till EFG Bank Scandinavian Polo Open.

Almare Stäket Polo Club grundades 1999. EFG Bank Scandinavian Polo Open har etablerat sig som ett prestigefyllt poloevenemang i Skandinavien, och del av den Svenska evenemangskalendern.

Evenemanget hålls på den historiska platsen Alamre Stäket utanför Stockholm, och har mer än 2000 åskådare varje år. Högklassig polo i kombination med andra aktiviteter såsom veteranbilar och hattparad. Många åskådare tar tillfället i akt och klär upp sig samt njuter av en trevlig dag i en underbar omgivning.

Ett ypperligt tillfälle för alla anglofiler att uppleva en söndagseftermiddag med spännande hästpolo i sällskap med andra Jaguar entusiaster. Alla gammelbilar parkerar upp vid polobanan. I pausen skall bilarna presenteras på polobanan i en bilparad för publiken. Medtag pick-nick korg alternativ att det finns grillad mat att köpa på plats.

Fritt inträde gäller för alla Jaguar bilar.
Välkomna!

För mer info ring Ulf Velander 0708-279585

 

Björn Vaervågen

Björn Vaervågen

Björn Vaervågen

I garaget just nu, XJS V12 Coupé -94, Morgan +8 -98