Öppet Garage hos Joe’s

Den 4 juli var det många Jaguarälskare som ställde kurs till Furulund och Joe’s Garages årliga Sommarmöte.

I ett strålande sommarväder så började gårdsplanen bli full av bilar och ett hundratal var det som nyputsade och fina besökte denna stora och trevliga tillställning. En del av planen avsattes till jubilerande E-type och det hölls ett litet seminarie om bilens tillkomst och utveckling, lett av Björn och Jens. Det var ett femtontal E-type närvarande och alla var olika.

Där var två aktiva bilförsäljare på plats. Anders från Joe’s som sålde stora (riktiga) Jaguarer och Lars Rydgren som sålde “små” Jaguarer. På frågan om vem som sålde flest bilar trodde Lars att Anders vann. Men Lars gick inte lottlös därifrån. Inför sin 60-års dag blev han uppvaktad av SJK och Björn från Joe’s för sina insatser i klubben.

Dagens träff var den 151:a han varit med om att ordna. Troligen ganska svårslaget i klubben.

Sommarmötet avslutades framåt kvällen med grillning och samkväm.

Alla vi som deltog vill tacka och gratulera Björn och hans medhjälpare för denna trevliga och lyckade dag.

bilforsaljning bjorn brg elegant%20xj8 e-type e-type_genomgang finnettfel fishandchips%20paus generationer grillning%20p%20kvallen klubbshopen kopt%20reservdel nykopt primeroseyellow s-type vackertpuff vice xj6s1 xk120%20anlander xke_motor

Text och foto: Christer Pålsson