Tisdagssträff i Löddeköpinge 10 maj

Då var det dags igen. Tisdagskväll och motorträffen på Vikingatider i Löddeköpinge.

Jaguar var först på plats och under kvällens gång anslöt sig fler bilar till träffen. Totalt kom det 28 Jaguar och Daimler och det är rekord för oss. Långbord dukades som vanligt och vi satt och pratade och hade roligt, samtidigt som vi tittade på alla fordon som rullade in.

Kvällens tema var traktorer, till minne av förolyckade traktorsamlaren Per Larsson i Staffanstorp, och det var verkligen olika modeller som kom inrullandes till träffen.

Arrangörerna uppskattade att det kom ca 8 000 besökare till denna tisdagsträff. Traditionsenligt inköptes nystekt sill och potatismos som förtärdes vid vårt långbord. Kaffe och hembakat fanns också på menyn vid långbordet. De som inte ville ha kaffe, hade införskaffat andra drycker att förtära.

Väl mött på tisdagsträffarna, de håller på varje tisdagskväll fram t.o.m. 13 september.

134637535 134637536 134637538

Text: Mona Gehrman
Foto: Lars Rydgren

Lars Rydgren

Lars Rydgren

klubbmedlem sedan 1988. Kör xj 350 diesel, även haft en 351 diesel