Nostalgia Festival i Ronneby

Lördagen den 3:e juli var det Nostalgia Festival i Ronneby. Mellan 1 400 och 1 500 fordon var samlade i brunnsparken denna soliga dag och troligtvis var det fler är 10 000 besökare…

Där fanns mopeder, motorcyklar och bilar. Orginalrenoverat, custombyggen, fordon i brukskick och, trots namnet en del nyare bilar, fast då av entusiastkaraktär. Som vanligt var det mest Amerikanska bilar, men även en hel del Engelskt. Morgan, Rover, Triumph och MG-kubbarna fanns på plats och så gjorde även ett glatt gäng från SJK, med flaggan vajande högt över bilarna och gott om beundrande besökare.

På scenen var det underhållning med Siw Malmqvist som sjöng gamla låtar och världens starkaste man, Magnus Samuelsson, lyfte upp stenar på gamla oljefat, den tyngsta vägde 200 kg. Man kan spräcka byxorna för mindre!

1_pub_3 2_pub_3 3_pub_4 4_pub_4 5_pub_3 6_pub_3 7_pub_3 8_pub_3 9_pub_3

 

Text och foto: Jimmy Andersson