Efterlysning – styrgrupp för klubbshoppen

Vill du vara med och påverka Svenska Jaguarklubbens klubbshop? 

 

Klubbshoppen bildar styrgrupp
Färgstark. Klubben söker en person som kan hjälpa till att utveckla klubbshopen.

Som ett led i klubbens arbete med att vidareutveckla klubbshopens hantering och utbud har, som tidigare informerats, driften och affärsrisken övergått till G Partners AB i Karlstad.

Så här förklarade G Partners vd Kjell-Åke Gunnarsson sitt engagemang i ett tidigare reportage här på hemsidan:

"Jag ser fram emot att få vidareutveckla klubbshopen på SJKs uppdrag. Skälet till att jag ställer företagets kapacitet och kompetens till klubbens förfogande är att jag ser många möjligheter att erbjuda ett attraktivt och varierat sortiment som tillfredsställer en allt kräsnare och medveten kundkrets."

Vill du hjälpa Svenska Jaguarklubben och dess klubbshopspartner G Partners med detta arbete?

För att säkerställa att klubbshopen ständigt erbjuder klubbens medlemmar attraktiva produkter av rätt kvalitet och pris ska en kvalitets- och styrgrupp bildas. Denna grupp ska bestå av en representant från G Partners och två från SJK varav en ska vara en styrelseledamot.

Styrelseledamoten Tom Thörn blir styrelsens representant från SJK, den andre representanten blir en medlem som känner att hon eller han vill vara med och bidra med förslag och åsikter kring produktutbud och klubbshopens övriga funktion.

Hur denna grupp ska arbeta är mycket upp till gruppen själva. Känner du att du vill vara en av dessa personer? Anmäl ditt intresse till Jaguarklubbens ordförande Mats Nilsson.

Text: Pontus Larborn
Foto: Istockphoto